Smrt
a co je za ní
chceš se ptát
proč a jak
Vážně to chceš
vědět?
Vážně máš
už dost?
nestačí ti jenom být
větru dešti slunci
pro radost?
Každý je jen host
Jo, jo, jsme tu jen na návštěvě, tak si toho važme a hezky se k sobě všichni vzájemně s úctou chovejme...St
30.05.2022 07:42:01 | CULIKATÁ
To je pěkná filozofie, mně to stačí milý pane, a se stane co se stane..carpe diem, ještě žijem :-)
29.05.2022 10:23:26 | básněnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?