Anotace: Nedívám se na zprávy a stejně mě to dohnalo, viz básnička, žádná srandička:-(
pravdivé, zprávy nesleduji už dávno... pod hrůzostrašným titulkem holé nic...
01.06.2022 14:26:10 | Pittoresque
Já jsem si zakázal zprávy již na počátku covidové pandemie, tak, že celkem již dlouho necucám, nesaji negaci.Čtu zajímavé knížky, většinou knížky duchovní.Materialismem jsem obklopen až, až.Liter je taky fajn věc, ostatně to jistě víš už také.Dobré a pozitivní je mít i nějakého koníčka.Toť má skromná rada na špatné myšlenky.
30.05.2022 18:32:39 | Jeněcovevzduchukrásného
...mě se o válce zdála noční můra, hrůzná...asi jsem měl rozhozený nervy a emoce ze všech těch hrůz...tak jsem musel přestat sledovat všechny zprávy...dávám si načas filtr dobrých zpráv...ale těžký hledat.
30.05.2022 18:16:19 | Marten