Anotace: Zapomínám a je mi fajn.
"*"
"***"
Zapomenu na vše.
Třeba dnes ráno ... co udělat bych měl.
Zapomenu raději i na Tebe.
Tolikrát v přítomnosti.
Nerad a přesto to udělám.
Než studené kafe odložím.
Jako Tebe tolikrát.
Třeba teď.
Vždyť, zavolat jsem Ti chtěl.
Není to stářím a ani bláznovství.
Prostě vše, co nechci jsem dnes vytěsnil.
A nakonec jako pouhý stín ...
Se vrátil tam ...
Kde vím ...
Že budu tím ...
Čím chceš ...
Má moudrá Hvězdičko.
"***"
Abych večer ... opět byl.
"***"
A stačí tak málo.
"***"
HOUPY HOU
"***"
Proč se usmíváš.
Jsi již za vodou ?
A den plný touhy ... bude krásný.
"***"
"*"
houpy hou... ať se to dobře vlní zase ve dvou
30.05.2022 23:13:41 | Cajka
Vlnky večer po hladině vášně plují.
Konečky prstů studí.
Než jiskra zažehne plamen ...
Mám srdce jako kámen ?
Houpy hou.
31.05.2022 09:42:31 | Fialový metal