Nespi
Nemám s kým karty hrát
Tak nespi
Nechci tě obehrát
Ještě nespi
A zkus mě rozesmát
Prosím tě, nespi
A pojď si povídat
Nespi už
Já musím vstát
Tak nespi
Pojď kafe udělat
Lásko má, nespi
A pojď se milovat
Říkám tě nespi
Nechci život prospat ;)
A pokud nespíš
Zkusím ti zavolat!
Nespím a telefon sedmnáctkrát hlasitě zvonil.
Teď, když se i šéf v práci zlobil ...
Vstanu, protáhnu kosti, koupím rulandu šedou
(a půjdu karty hrát).
***
Nádhera
ST
31.05.2022 10:16:01 | Fialový metal