Je to zábava,
žiť svoj život
je zábava
myslieť je zábava
neber sa tak vážne
kto sa baví vyhráva
Trápiť sa
ti nepomôže
prekonať trápenie
zlomené srdce
neznamená že
neexistuje ľúbenie,
láska
počúvaj oboch na ramenách
ako tlieska
vždy jeden z nich
ale rozhodni sa sám
ktorého radcu počúvneš
buď toho kto radí,
alebo toho kto káže
Je to zábava
tak sa bav,
keď si na zemi
tak vstaň
viac nespadneš
tak sa bav
lebo už to
môže byť len lepšie
Je to zábava,
usmej sa,
prosím smej sa
nemusíš ukazovať
každému čo máš
novými vecami nezaujmeš
prečo?
rozhoduje to, čo vyžaruješ
preto sa bav
a povstane
s tebou aj celé
tvoje publikum
....
po dlhých týždňoch napísané nové riadky
a ja vám ďakujem za priazeň,
prečítanie, komentár,
za všetko
lebo pre mňa znamená veľa
to, že ste tu :)
Každý má kolem sebe "auru" osobnosti která - do jisté míry, tvoří jeho lidskou osobnost. Mnohým vnímavým poodhalí, jen otupělým nikoli.
Myslím Dávide, že získávaš postupem tvorby životní nadhled... a to je prima*
03.06.2022 01:35:35 | šerý