Děkuji za kopretiny,
za vítr,
a prkotiny,
děkuji za štěstí,
co ho na světě je,
a za to které mám,
děkuji za mraky,
za nebe,
a ptáky,
děkuji za lásku,
za kouzla,
a hvězdy,
děkuji za lidi kolem sebe,
za svou rodinu,
přátele,
a Tebe,
děkuji, že mohu prostě být.