Dá se říct, že když jsi pryč
mám hlavu plnou tebe
souznění, nic se nemění
když hledíme na sebe
já jsem tvá už spoustu let
ruka v rukávě
a ty jsi můj, jen když chceš
jen ve své hlavě
otevři mi a poddej se
mému toužení
a zmatkům mým, prosím nesměj se
ty jsi mé zatmění