Příjemně mrtvý čas
Anotace: Lípy, lavičky, houpačka, kostelík...
Dvě lípy stojí u pole,
Uspávací máky,
Tragikomedická role
Už děsí i ptáky.
Ztracený čas,
Slzy ztracené,
Přežívaj v nás
Síly zmatené.
Smyčka se rodí,
Hořkosladkosti,
Po zemi chodí
Naše malosti.
Přečteno 202x
Tipy 12
Poslední tipující: Discipulos, Roser, Fialový metal, Fractura cordis aperta, Jan Kacíř, Psavec, CULIKATÁ, mkinka
Komentáře (0)