Vo vetre
Anotace: ...nie, vždy sú dni takéto, ale práve v tie dni sa najlepšie píše.
Ťažko si vydýchneme,
Keď vydýchnuť je slabosť.
Ťažko cítiť silu miesta,
Keď myseľ ti vraví dosť.
Len položiť sa v náruč sedmokrások
A zaspať.
Zaspať deň, čo sa nedokáže utíšiť.
Zaspať noc, kde sa telo tvári, že môže voľne díšiť.
Nechať sa vtiahnuť koreňmi a zapadnúť medzi ne.
Ostatne,
Kam inam patríme, keď nie do Zeme?
Přečteno 168x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, Protos1182, šerý, Psavec, Fialový metal, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)