Oprátka na splátky
Koupil jsem si oprátku,
pak si to prošel po zpátku,
říkám si: ,,Ty dobráku,
na slpátky máš oprátku?“
Vrátil jsem ten provaz,
koupil jsem si obvaz,
byl však divný obraz,
vidět ten svůj odraz.
Tak jsem sehnal bouchačku,
byla jenom za kačku,
jenže prožila vloupačku,
a já zase: ,,Ty hlupáčku...“
Tak jsem zkusil žiletku,
ta byla jen za pětku,
měla však také zápletku,
neprořeznou nálepku.
Pak už leda závaží,
rybník je u nádraží,
jen mě trochu zaráží,
furt tam někdo zaváží.
Asi musím zkrátka žít,
když nevím jak odejít,
když nevím jak tady být,
musím se to naučit.
Přečteno 194x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, CULIKATÁ, Iva Husárková, Fialový metal, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)