Slepé matky
Navěky věků s životem potomků propojeny
milujíc nadevše své syny i dcery , kdy
cesty bolesti, štěstí, radosti i nenávisti
... pro své děti život ... a vše položily
(i když je zklamali a ublížili).
Osudy, chmurné etudy. A přesto...
09.06.2022 02:51:30 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?