Ráno
Pomalu svítá
a holka líná
po láhvi vína
vůbec nestíhá
Už bude ráno
to za to stálo
není mi přáno
pořád mám málo
Letím jako blázen nocí
pomalu se houpu v bocích
proplétám se mezi mraky
chci všechno a tebe taky
mám to rád
Máš vlčí oči
plameny tančí
hlava se točí
to špatně skončí
Jak křeček v kole
nahoře dole
unikám z boje
ze svojí Tróje
Letíš jako blázen nocí
pomalu se houpeš v bocích
proplétáš se mezi mraky
chceš všechno a mě taky
mám to rád