Ono to přejde
Nemůžeš nic, než prostě jen být,
i když se zvedneš a odejdeš,
minulost za tebou musí jít,
přesto že sám si ji nevezmeš.
Stane se někdy, že nechceš žít,
ačkoliv život tě netrápí,
víš, že krásné je prostě jen být,
a že se to jednou vyplatí.
Co můžeš dělat než vydržet?
I smrt se dá někdy přežít,
žít o čem chtěl by jsi nevědět,
stejně si musíš prožít.
Znám chvíle věčné nicoty,
kdy život náhle zmizí,
stále je v tom kousek dobroty,
i když ti teď je cizí.
Nestraš, že ráno už nevstaneš,
takhle to zkrátka nejde,
spoustu toho ještě zastaneš,
tohle všechno přejde.
Přečteno 150x
Tipy 10
Poslední tipující: Neegoista88, mkinka, CULIKATÁ, Marten, Fialový metal, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)