Anotace: Dnes přidávám tři oblíbené limericky věnované našim zemědělcům. Inu žil jsem nějaký čas na vesnici.
Traktorista z Mělníka
do hospody utíká
na poli se práší
to on těžko snáší
na pivo zas utíká
Jalovice Anča pase
večer krmi také prase
v Hořicích má statek
také půlku jatek
proto po ní Franta pase
Sedláka ze Staré Paky
vyhnal déšť a černé mraky
je mu hodně líto
že zas zmokne žito
průtrž je u Staré Paky