Na výletě
na Cvilíně
bylo špatné počasí
stejně ale stálo za to
znova se tam podívat
Rozhledna a kostelík
restaurace Hotel Cvilín
pivko teplá polévka
a pak dolů z kopce
do Opavy autem zpět
kdo chce může závidět
možná zase za pár let
Cvilín