..ještě myslím, že se až tak nechýlí
objímám - a buď tu ještě aspoň na chvíli :)*
09.10.2024 10:08:39 | šuměnka
Posílám veliké pohlazení
čarovným prstýnkem otočím
aby život se natáhl do rozměru
kdy myslí unavené tělo uzdravím- smím?
Objímám na dálku a hřeji Tvou duši, srdce, dlaně
přikládám světýlko na Tvé skráně
děkuji za Tvé pocity, básně a mám Tě také ráda- už pár let, v modru je hezky..
13.06.2022 10:13:21 | CULIKATÁ