Volume do prava
Tak jdem,
jdem až za Zem.
Hleď před sebe.
Dál to nejde.
Nic se plazí po stěně.
Dál to nejde.
Jdem.
Jít kousek blíž,
třeba zaklepat.
Sosedce.
Na dveře dívce
míjené leč milé.
Někdy člověk tluče
a zvuk se ozve
po deseti letech.
Ještě že existuje
elektro dunění,
jež také už nejde.
Jdem alespoň
na yotube
které historii nemaže.
Přečteno 326x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, Fialový metal, šerý, Sonador, J's .., mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)