Onkoholka Kamilka
Anotace: Onkoholka kamilka
Překonala těžkou nemoc
ona se nevzdala
je to bojovnice
o svůj život zabojovala
silná žena s duší lvice
která těžký souboj vyhrála
krásná hrdinka s milým úsměvem
která spoustě lidem sílu dodává
ať se jí jen v životě daří
je stále tou optimistkou co radost rozdává
Přečteno 257x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, Emily Říhová, Psavec, mkinka, Marten, paradoxy
Komentáře (5)
Komentujících (3)