padesátikoruny
vstupné do rockového tanečního klubu
stojí padesát korun
a obsluha někdy brblá
když má rozměňovat velké bankovky
proto schraňování kovových padesátikorun
má motivaci odreagovat zbylé erotické napětí
nějakým tím tancem
ovšem přetypování číselné proměnné
z intelektuála na floatka
znamená ztrátu přesnosti dat
nehledě ke složitější aritmetice
čili potom
co si člověk přestane hrát
na něco, co není
bude moct pustit z hlavy
ty kovové padesátikoruny
Přečteno 185x
Tipy 12
Poslední tipující: WWW, mkinka, šerý, Lexi, CULIKATÁ, Friday, Psavec, Fialový metal
Komentáře (2)
Komentujících (2)