Posílám pusu
Širokým obloukem
Až do cirkusu
Ať najde tě pod oknem
Pracovních shonů
Potřebuji tě
Pojď ke mně domů
Zamknu si tě v bytě
Pero už odlož
Monitor vypni
Polibků nálož
Mi na nos vytkni
---
Hluchý nejsi
Tak teda kde jsi??
5/2022