Když srdce krvácí a rvou ho na kusy
a drát jen ostnatý z něj trhá každou chvíli cár,
když najít se snažíš kout co nedusí
a uniknout se snažíš noci z jejích spár...
Když tíhu cítíš jako balvan na duši
a čím víc se snažíš tak se propadáš,
To jak je ti ,nikdo ani zdaleka netuší,
když jen svůj positiv do světa promítáš....
Když každým krokem cítíš beznaděj tak temnou
a myšlenky tvé trhá vlk tak dravý,
pak i naděje tvé nakonec ,sedm slov pak vezmou,
"já se obávám, že nemám dobré zprávy "...
Něco v životě nemůžeme ovlivnit.
Ať už si přicházíš čímkoliv,
přeji TI ať to zvládáš a hodně sil*.
Přeji TU NADĚJI moc, přeji.
03.07.2022 16:44:02 | jenommarie