Básnička stovková
básen' číslo sto
možná něco znamená
nebo jenom
jedna nula nula
podívat se do minula
přečíst něco starého
vidět n'áký pokrok
ne já nejsem otrok
jen to trochu baví
možná že i vás
pro všechny
kdo slaví
díky za váš čas
Stovková