Kam se všichni poděli
vždyť je teprv pondělí
Chybí štíhlost gazelí
těch co brzy vyspěly
Zvonům se chtělo na jih
zvonit v teplých krajích
na místě zvaném Roma
jen já zas sedím doma
Turista dobře se má
jihne u kolosea
Nedisponuji eury
pivem si léčím nervy
Bydlím u polských hranic
ve dne mě bere spaní
Venku není ni noha
dobrou lidi ALOHA
Jedu k polské hranici.
S rozesmátou sanicí.
Asi tuto sobotu.
Mám tam jednu rachotu.
Zastavím se na pivo...
Tvé psaní se mi líbilo***
08.07.2022 12:56:12 | Fialový metal
Díky Ti, příteli v psaní
Pivko
A pak
S dívkou
Sledovat nebe
Kterak pták
Máchá křídly
08.07.2022 16:22:01 | kudlankaW
Sledování ve dvou.
Či v deseti u táboráku ?
Obloha plná dravých ptáků.
A sokol jim letem vévodí.
A střemhlav vzhůru...
Letí nekonečným příběhem.
08.07.2022 20:29:49 | Fialový metal
Bydlet u polských hranic
Nemusí být vždy na nic
Severní vítr krotký
Přivane panák vodky (wyborowej)
Dívčina tvarů oblých
Popřeje ti Dzień dobry
08.07.2022 10:14:55 | Lexi
Páni
takhle jsem na to nepohlédl.
Jsem Ti mimořádně povděčen
Ach aach
08.07.2022 11:47:11 | kudlankaW