pro zmatení nepřítele
vědomí po ránu klesá
pod vlivem gravitace zpátky na zem
a z fantastických cizobarvých snů
trhané bledomodré nebe
a Jedová ve fialovém oparu
kdo neví, zahalen je pochopením
komu bylo přiznáno, asi kroutí hlavou
prázdným bytem voní vyprané prádlo
a geniální lidské ústrojí snaží se přijít
na to, co se to v něm honí (asi přeháňky)
svět se nezřítil, snad se štěpí zevnitř
podhodnotná poezie psaná pocity
a co se vlastně děje? pocit ztráty identity
pocit ztráty sebe i něco navíc - !
proč tu nehraje hudba? zvolá maestro
a tak ji rozehraji, říká mi, že to dobře dopadne
svíravá pozvolna odchází, máme naději
máme se, a dokud jsi neztratil sám sebe
je to dobré
musica et poetica, práce díl a cizí blízké uši -
toť má zázračná medicína na umolousanou duši
...mám v hlavě nějaký přeháňky...;-)to zní...ale kdoví jak by si to psycholog vyložil...asi by byl zmaten.
09.07.2022 12:00:56 | Marten