Večerní splín
Samota po zdech eseje píše,
pod kůži vpíjí se zoufalství pach,
s večerem vkrádá se pomalu, tiše,
do srdce, do duše, úzkost a strach.
V předzvěsti noci plíží se stíny,
čas kape jako černý tér,
výčitky svědomí, pocity viny,
životu ztrácí se cíl a směr.
A každý nádech bolí, jak by snad
ti plíce vlci chtěli roztrhat!
Krkavci zmaru v myšlenkách krouží
a naději zvoní klekání,
když srdce se samou bolestí souží
těžko je věřit na svítání!
Přečteno 178x
Tipy 16
Poslední tipující: Stanislav32, šerý, Kan, ukrytá v máku, Fialový metal, mkinka, CULIKATÁ, Marten, Frr, Petr27, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)