Jací bychom
asi byli
nebýt doby
minulé
jak bychom si tady žili
rozdej jídlo
pro chudé
Bohatý by byl
náš stát
těžko už se vymlouvat
Po třiceti letech
máme podíl
svůj
že to tady chodí
jako když je stůj
často
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?