Mám postavu jako Depardieu
který miluje tučné sýry
a štíhlosti se vzdal - oui adieu
Mám podobné tělesné míry
Solidní metr osmdesát
dobrý metrák a půl živé váhy
hercovo tělo mohou tesat
do mramoru v centru Prahy
Miluje jídlo víno a život
všem to často dával na odiv
Mi musí stačit levné pivo
apetito a některá z Niv
Mám postavu co herec zvenčí
tím veškerá podobnost končí
korunové konto se tenčí
a tak mě v Cannes nebudou věnčit!
...v Literu Tě však přece věnčí celá řada autorů soukmenných!*
18.07.2022 14:56:26 | Frr
Zapomínám
pro své nízké sebe uvědomování
Ach díky Ti příteli soukmenovče
18.07.2022 21:43:21 | kudlankaW
U Koruny budou jednou hvězdy na chodníku slávy stát.
A Ty se budeš se mnou smát.
Kdo si počká ...
Na něj se i Slunce ;-))
15.07.2022 21:27:41 | Fialový metal
Hezky se vyvenči:-). Stejné proporce, jen jídlo ne tak kvalitní a o tučném kontu sní... :-)
15.07.2022 15:43:17 | CULIKATÁ