Vánoce v Tanvaldě
Mráz s rolničkami zvoní,
jako stříbrný led v potoce
Martin jede na bílém koni
do Tanvaldu přišly Vánoce
Pod tanvaldskými svahy
leží statné sněhu přívaly
strom zůstal zcela nahý,
jen děti pod ním zpívaly
Jedlička s pasem zeleným
Vánočním stromem se stane
maminka s ubrusem běleným
prostře sváteční stůl, křesťané
Na obloze měsíc pádluje
na stříbrně ozářené pramici
občas oknem vichr zaduje
a přinese sněhovou vánici
Přečteno 190x
Tipy 6
Poslední tipující: Marry31, CULIKATÁ, mkinka, šerý
Komentáře (5)
Komentujících (4)