když se jim něco nezdaří
dumlají pivo pivaři
pouští se do slovních půtek
(malichernosti znesváří)
po nich předstírají smutek
Když nemůžeš spát...
Přijď ... ke mě zalévat.
A dík STi** patří.
Někdy makáš za tři.
;-))
21.07.2022 04:29:26 | Fialový metal
Zalévat pivem
21.07.2022 06:45:17 | kudlankaW
Desítkou kolem šesté...
Jedenáctkou po osmé...
Dvanáctkou po půlnoci.
(Zítra nemusím do práce.)
21.07.2022 17:30:39 | Fialový metal