ráno mě bolí hlava
a mám kruhy pod očima
po nocích vyháním z pelechu
masitého pavouka s údy
porostlými trny...
vždy mě rozradostni až capkání Tvých
bosých nožek vonících parmazánem
a aroma vlásků namáčených
v odvaru z laskavičníku...
Taková... bezva báseň. Já si někdy říkám, nač decentně obalovat slova. Vždyť ani kotletka se nemusí vždy obalovat, jako řízek. Protože když kuchtík připravit bez éček natura jej umí, tak výtečná chuť.*
23.07.2022 15:04:05 | šerý
To je pěkné.
Zahnat pavoučí můry.
Laskavostí.*
Ať je u TEBE a VŽDY ti pomůže:)
Pěkný víkend milý Frráčku
23.07.2022 13:32:02 | jenommarie
Maru MARU-dnes je teprv Šábes***Maru Maru máme ještě zítřektralalaneděľu***
23.07.2022 15:28:45 | Frr