Snad, tatínka dělal jsem jí měsíce,
svým věkem mám k tomu jisté vlohy,
mé ješitnosti lichotilo ovšem nejvíce,
že mladá opět samice, rozevřela své nohy.
V mém věku už jsem velmi opatrný,
před lstivým šarmem svůdných žen,
tentokrát přežil jsem bez poskvrny,
a rychle vyházel jí věci z bytu ven.
Slušně jsem se k ní choval, jemně ji miloval,
ona snad doufám ke mně ráda chodila,
necítím nyní ničeho, čeho bych politoval,
že zase muže jiného, si ona zvolila.
Jenom ty rychlé změny nepochopím,
v tom můj věk je mě myslím na škodu,
ve čtvrtek něžně líbá mě, ať se vzchopím.
a v pátek už ji jiný klátí odspodu.