Na zahrádce
všechno kvete
voní a chutná sladce
na poli je obilí
vypadá to příjemně
Slunce pálí na záda
nevadí to nevadí
do studené vodní lázně
strčím nohy ochladím
Ze sklípku
studený je mok
spláchnu tohle počasí
Na zahrádce
je to fajn
nevadí když zaprší
oblečení zmokne nám
sluníčko ho osuší
tak co