Stáří
Jenom trochu se naklonit,
ten pocit, že bych mohla spadnout.
Jet hodně rychle na koni,
vidět lidi, co milujeme chřadnout.
Vidět padat hvězdu, něco si přát.
Pozorovat ledovce, jak začínají tát.
Usmívat se, dokud jsme ještě zdraví.
Sledovat odraz v zrcadle, jak utíká nám mladí.
Přečteno 192x
Tipy 11
Poslední tipující: ukrytá v máku, mkinka, CULIKATÁ, Iva Husárková, Psavec, šerý
Komentáře (3)
Komentujících (3)