Mraky plné slz
co vylévá si nebe
déšt' co padá na vše kolem
probouzí ten vlahý vánek
pak příjemný je spánek
a lehké probuzení
a slunce tolik nehřeje
jen smutně kouká na zem
a neuráží se
když není jeho den
ví že léto nekončí
ani za rok
za týden