Anotace: jeden z představitelů nové vlny mé básnické tvorby
Jsem morální alkoholik
kocovinu dávno nemám
opít se mi nedaří
morální játra dávno tvrdá
Cirhóza morálních jater
vzpomínám na včerejší noc
zítra to udělám znova
Výčitky jsou levnější než alkohol
:D:D:D
01.08.2022 18:55:13 | Jan Kacíř
ST* no to Ti povim...
01.08.2022 17:31:55 | Frr
od tebe taková poklona zahřeje u srdce! děkuji.
01.08.2022 18:11:23 | ElaJah
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?