Můj oblíbený čas
Anotace: je v noci, když všichni lidi spí
v noci chodím po špičkách
stávat na terasu
na studených dlaždičkách
užívat si času
času kdy jsou ve větvích
stromů kolem domu
a na drátech kovových
plných elektronů
hloučky ptáků zpěvavých
a krkavců a dravců
a krysy dole v ulicích
ve spárech masožravců
a pod lampami poletují
roje nočních můr
a temné nebe rozsvěcují
změti hvězdných šňůr
a tohle já mám rád
ten čas kdy lidi spí
kdy můžu jen tak stát
a dýchat konopí
Přečteno 184x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, Fil, Marten, Friday, Frr, Psavec, Lexi
Komentáře (3)
Komentujících (3)