Kamarád
Anotace: Život a přátelství.
Jdeš-li tou cestou, tou cestou co máš se dát,
postačí ti k tomu jen jeden kamarád.
Kamarád, který za tebou vždy stojí,
i když jsi v průšvihu ba dokonce v loji.
Pokud si myslíš, že projdeš sám,
na cestu jednu radu ti dám.
Otoč se včas, dřív než ti dojde,
že bez přítele životem málokdo projde.
Přečteno 243x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Caliéry, Fialový metal, mkinka, Stanislav32
Komentáře (4)
Komentujících (3)