Anotace: konec světa se blíží. vždy se blížil a vždy se blížit bude. ten nejvýznamnější konec světa, který jsem kdy zažil, byl ten v roce 2012 spojený s Mayským kalendářem 21.12.2012 ...
Konec světa
ve svém kalendáři
nadepsal jsem ho
druhé Vánoce
nulté
21.12.2012 končí svět
± 7 milionů let