Je pondělí
a někdo není rád
pondělí
a nechce se mu smát
ten den oblíbený není
snad jen když
vstávat nemusíš
tak radost máš
že nemakáš
Pondělí je začátek
nemusí být ale těžký
možná když ti ujel spoj
a ty musíš jít pěšky
pondělí je jenom den
který taky skončí
nový týden rozjedem
to se musí stát
nebudeme mrzutí
proč zas nadávat
a úterý...
Ráno kouzelný ... si vyčaruje každý sám.
Radost mám z Tvého psaní.
Ať se Ti daří.
08.08.2022 07:18:14 | Fialový metal
Tobě taky a pondělí je skoro fuč a ani to tak nebolelo i pivko sem si stihl dát
08.08.2022 20:05:29 | Fil