Nesnáším, že nevím, o čem přemýšlíš,
když protnu tvou hlavu byť jen na chvilku...
Tak bych chtěla vědět, o čem sníš,
přestože jsme jen vzpomínka z večírků...
Kéž bych se i sama cítila tak naživu
Jako když jsem s tebou a ty se mnou
Nepřemýšlela bych tolik o vlivu
života na věci, co se stanou náhodou...
No vida, to je singl dilema. Náhoda je prohnaný brouk v hlavě a leze tam uchem.*
10.08.2022 00:59:41 | šerý
Velmi hezká básnička.
Ať se Ti daří Laro.
PS:
Náhodou...
Až jednou budeš malovat ... Nejdelší ze všech bílých čar ...
Stoupnout si budu chtít asi opodál.
Abych se zamyslel, usmál se a mlčel dál.
10.08.2022 00:51:37 | Fialový metal