terrápko
dneska se mi nějak zasekla mysl
tak jsem šel na Internet abych si ji odzasekl
čtu komenty na diskuzácích
lidi se vrtají v Linuxu nadávají na Windowsy
normální zrcadlo jako všechno ostatní
Přečteno 168x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Marten, Caliéry, paradoxy
Komentáře (1)
Komentujících (1)