Divoké noci s indiánkami
Tři dny v kuse v pálenici stačily
za odměnu plného sudu Aronie
vykalily mě blahodárnou tekutinou
prý pálenkou naplněnou láskou
a chutnala až moc…vábivě
Ostružiny, maliny, lesní jahody a borůvky
ze země české - zaslíbené
vznešeně zrály a prokvasily.
Sjetý trávou, pálenkou jsme do noci bubnovali
přes oheń skákali a tancovali.
České indiánky jsou nejkrásnější bytosti.