Anotace: Upřimně to asi není moc sonet, ale zkusit se musí všechno.
Ten libý hlas, však chabý smích
ta drsná kůže, těžký dech
Mě hladí něžně po tvářích
I ve všech nejhorších snech
Ty hnědé ostré němé oči,
ta červeně bledá ústa,
ze mě čerpají můj pramen
já polomrtvá chci ještě zůstat
Nechci nikdy přestat...
tvá dusící náruč a zlý pach
mě stokrát vrátí o střep zpět
Nemohu odejít, nevrátit se
čekám na další lstivou kudlu
abys mi ji taky vrazil do hrdla