Anotace: Některé váhy s námi hrají nepoctivou hru. Plno lidí si stěžuje na jejich fígle. Jaké s nimi máte zkušenosti vy? Také Vás ty prolhané váhy šidí?
Dejte pozor, milí lidi
jak vás váha stále šidí
i když jeden rohlík sníte
velmi se pak podivíte
Hůř jak bachař mrška hlídá
s oblibou hned kilo přidá
marně váze nadáváte
další kilo za vzdor máte