Anotace: Něco končí rychle ale zanechá stopy
Doznívala ozvěna
ale zněla pořád a pořád dál
až se tím mučením
uvrhla do jiného světa
a čekala na závěr
Mohl by už přijít
Mezi zběsilým řevem
a minutou která trvala roky
se zastavila krev žilách
Nezbylo zde nic jen čekat
Doufat
"Dýchat, jen dýchat"
Na jazyku horký andrenalin
na pažích hořká krev
v očích tma
Šok
A Prázdný směr
A málokterý směr je prázdný, jen občas chvilku trvá, než pochopíme jeho význam.
20.10.2024 02:23:08 | Gaspi03
Prázdný směr je povolení :) že můžeš všechno
25.08.2022 12:51:05 | lawenderr
Přesně :) chvilku ale trvá než človek prázdný směr uvidí jako výhodu
25.08.2022 22:38:44 | Laven De Brig
Velmi hezký přednes. Obdivuji. Nahrávka tomu dala nádhernou třešničku na dortu.
20.08.2022 16:13:54 | mkinka