Ja som nahý, ty si nahá
chcem aby si stále cítila
že si, že si milovaná...
Ja som nahý a ty si nahá
chcem aby si stále cítila
že si, že si milovaná
aj bez slov, stačí
pohľad do očí
a vieš čo chcem,
a ja viem čo chceš ty
Rozumieme si tam
kde netreba slová,
vieme nájsť poklad
aj bez mapy, ktorá
zostala navždy spálená
Viem, že bola si zranená
a to nie len raz
viem, že už si pozor dáš
na každom kroku
chcem ťa s tvojimi
silnými stránkami
ale aj drobnými chybami,
chcem ťa celú po boku
a dokazovať ti
že aj dobré veci sa dejú
Keď sme spolu,
dve bojazlivé duše
sa zrazu z plného hrdla smejú...
Ja som nahý a ty si nahá
chcem aby si stále cítila
že si, že si milovaná
aj bez slov, stačí
pohľad do očí
a vieš čo chcem,
a ja viem čo chceš ty
Ja som nahý, ty si nahá
chcem aby si stále cítila
že si, že si milovaná...
ty jsi nahý já jsem nahá,prochází námi léčivá prána .) byla by to fajn písnička
28.08.2022 14:51:01 | xoxoxo