Sklep
Anotace: Temné zákoutí sklepa
Ve vlhkém sklepě
skrz na skrz prolezlý revmatem
svítí jedna zářivka
jako sýr
pod skleněným poklopem
v rohu spřádá pokoutník
své plány
do lesklých pavučin
jen občas se nevinná muška
v nich oběsí
Srdce strachy vylezlo
po provaze jícnu
rovnou až do krku
kde se rozklepalo
jak nesmělý mladík
před pohlavním aktem
Na zaprášených policích
stojí v rovině
zástup kompotů
jako vojáci na vartě
a čekají dokud
nepokvetou plísní
cítím chlad sklepních kójí
jež zalézá pod kůži
jako mráz
Přečteno 212x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, CULIKATÁ, Frr, mkinka, Caliéry, šerý
Komentáře (6)
Komentujících (4)