Anotace: Pár slov na papír.
Kůl do mýho srdce
jako kosa na kámen
byl to syn Tvého otce
Nehledám lásku u stánku
nečekám na slunci stín
ani pravdu ve vínku
aby přešel mě splín
Toužím jen dýchat a žít
se na děvče sluší
do hor pokorně jít
Hezké
03.09.2022 17:46:47 | Stanislav32
Miluju hory a ten výhled :)
25.08.2022 13:22:01 | Marry31
Miluji stánky, slunce, stín i hory - všude se dá najít to teplo v duši, pak si říkám AMen
25.08.2022 08:34:02 | petrzal
Jen v horách najdeš "nadhled" a můžeš se "opřít" o skálu, která nikdy neuhne a podrží*
25.08.2022 02:15:25 | šerý
Také ráda chodím do hor. Nádherný obrázek.
24.08.2022 21:40:15 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?