Hle to jsou k nám ale hosti,
výkvět dnešní společnosti.
Na co si tu vlastně hrají?
Ti se o nás postarají!
Zatím na všechno svý mají,
žene je to k ubohosti.
vědí, nevědí a tají,
žádné velké niternosti.
Nebo jsem fakt slepý, hloupý?
Větší, starší, přesto malý.
Skvosty, skvosti,
maso a kosti.