Déšť klepe zlehka v parapet plechový,
v duši mé myšlenky válí se líně,
naděje bláhové odvál dnes, vítr srpnový,
to když se z jiným vedla, bývalá přítelkyně...
Stál jsem a čekal na psa v dešti,
když oni spolu, bok po boku se vedli,
kéž už se Tě usměje, rodinné to štěstí,
vždyť z mého platu děvenko, tři bychom steží jedli...
Výhra...
Na cestě
partnerství podložené zlatem
v cíli
boty zasviněné blátem.*
28.08.2022 19:52:10 | šerý